2019-12-06 13:16:52• hírek • Bajnai Botond

Harmadik alkalommal szervezik meg a Mesterek Tornáját

Szombat délelőtt ismét az úszásé lesz a főszerep Szatmárnémetiben, harmadik alkalommal úsznak versenyt a Select uszodában Románia országos és nemzetközi szinten is elismert bajnokai.

Az idei esztendőre három jeles eseményt tervezett Szatmárnémetiben az Select uszoda, amelyből kettőt az elmúlt hetekben már sikerült lebonyolítani: előbb 16 szatmári iskola 130 úszója versenyzett egymással, majd 7 romániai város 11 úszóklubjának 170 igazolt sportolója ugrott a vízbe.
 

Ezen a hétvégén ismét felkavarják a medence vizét, viszont nem kisebb nevek érkeznek most, mint Románia országos és nemzetközi szinten is elismert bajnokai.
 

A Mesterek Tornáját 9.30 órától rendezik, de 9-től már lehet bámészkodni, hiszen a neves úszók megkezdik a bemelegítést – tájékoztatta szerkesztőségünket Márkos Tibor, az esemény egyik főszervezője.
 

Elmondta azt is, az uszoda, a megyei tanács, illetve a Román-Német Vállalkozók Egyesületének támogatásával megvalósuló versenyek nem csak azt a célt szolgálják, hogy közelebb hozzák a sportot a gyerekekhez, hanem hogy lehetőséget adjanak nekik, akár egy profi úszói karrier elindítására is.
 

A szombati versenyre minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a szervezők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: